látogató
számláló
Kamagra Rágótabletta | Kamagra 100 mg

Kamagra Rágótabletta

 

Kamagra RágótablettaKamagra Rágótabletta az új fejlesztésű potenciajavító gyógyszerek közé sorolható, melyek hatékonyan kezelik a erekciós panaszokat és jelentősen erősítik a szexuális teljesítményt. Azok a férfiak is bátran alkalmazhatják, akiknek semmiféle potenciaproblémájuk sincs. Az eredeti megnevezése Kamagra chewable tablet, ez a megnevezés szerepel a dobozon is. Kamagra Rágótabletta két fajtájával találkozhat a vevő beszerzés folyamán:

– az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az

– az új Kamagra Rágótabletta 100 mg hatóanyagot tartalmazó dózisban, 2011 óta kapható megváltoztatott kémiai összetétellel, a módosításkor minimalizálták a mellékhatásokat. Az új típusú immár kerek, közepén lyukas, és egy fajta ízesítésű. Az újabb típusú Kamagra Rágótabletta 7 db-ot tartalmazó kiszerelésben vásárolható meg, mint a pezsgőtabletta.

 

A potenciajavítógyógyszereink akármelyike igényelhető web patikánkban, ahol pár kattintással megoldható, hogy 1 nap leforgása alatt az igényelt termék az otthonában legyen. A titoktartás természetesen maximális, így senki sem fog tudomást szerezni a rendeléséről. A vevők legfőbb szempontja a vásárlásánál, hogy a gyógyszerkereskedések mennyire hiteles minőségű készítményeket árusítanak, ez cégünkre tökéletesen igaz. Az online áruházunk kedvező díjszabással és akciókkal várja vásárlóit, akiket tartósan igyekszünk megtartani.

 

Kamagra rágótabletta előnyei

– hatóanyag teljes felszívódása;

– intenzív hatásmechanizmus;

– enyhe méretnövelő hatás;

– kellemes íz;

– kevés mellékhatás

– kielégítő ár.

Kamagra Rágótabletta használata

Kamagra Rágótabletta használata ugyanolyan fontos, mint a használati betegtájékoztatók szerint eljárni, mertcsak így lehet biztosítani, hogy a ragyogó potenciajavító szer megfelelő eredményességével valóban javítsa a szexuális teljesítményt. A gyógyszer szájba vételét követően a az összerágott pirulákból a kémiai hatóanyagok felszívódnak a az emberi testben és hamar hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel ellentétben Kamagra Rágótabletta használatakor sokkal tökéletesebben szívódnak fel a hatóanyagok ésa vágyott merevedés ezért hosszabb ideig tartó és erősebb lesz. Egy kevés folyadékkal egyszerűen elrágható és 30 másodpercen át való ízlelése után a nyálkahártya révén a vérkeringésbe jut. Kamagra rágótabletta használata alatt alkoholos, koffein és taurin tartalmú italok ivása nem ajánlott.

 

Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa

A potencianövelő hatásmechanizmusa kémiai-biológiai folyamatok összessége, melynek során a fő összetevő, a Sildenafil elegendő vért áramoltatva a hímvesszőbe hosszú távú merevedést hoz létre 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfordieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy szexuális stimuláció hatására a pénisz simaizomzata elernyed és a véráramlás fokozottá válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával hozzák létre.

 

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

A potencianövelő szer kiváló gyógyszer erektilisz diszfunkció, azaz erekciós probléma gyógyítására. Mindenhol csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) elnevezéssel ismert legújabb kori kórság több millió férfi életét keseríti meg. Kamagra Rágótabletta segít visszaállítani a kiegyensúlyozott nemi életet, amelynek segítségével a változatosabbá válik az intim kapcsolat, és új élményekkel gazdagodhatnak. Az újgenerációs potenciafokozók családjába tartozik, melyek a korábbi kíméletlen gyógyítási módszerekkel szemben eredményesen és titoktartóan kezel. Nincsenek többé titkok, mertgyorsabban ad megoldást a merevedési zavarra, mintsem az kitudódna. A pszichológiai, vagy problémákkal teli életvitelmiatti időleges erekciós problémát is hatásosan kezeli.

 

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

A betegséggel nem küzdő férfiaknak ugyanúgy javasolt, mint erekciós problémával küzdő fiatal és korosabb embertársaiknak A nemi potenciafokozásra specializálódott Kamagra gyógyszercsalád egyik legfiatalabbtagjaként Kamagra Rágótabletta már jelentős mértékben képes fokozni a szexuális teljesítőképességet. A nemi aktusok között szükséges újrakezdési idő is igencsak lerövidül, ami ismételt intim együttlétet és többszörös orgazmust tesz lehetővé. Nem kell attól tartani, hogy folyamatosan merevedést érez, a potencianövelő tabletta csak abban az esetben fejti ki fokozott merevedésgyógyító hatását, amikor nemi ingert kap az agy.

Érdemes megjegyezni, hogy azoknak a férfiaknak, akiknek semmilyen erekciós zavaruk nincs, jelentősen nagymértékben meg tudja sokszorozni szexuális potenciájukat.

 

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

A Viagra potenciajavítóhoz hasonlóan Sildenafil összetevőt tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta 100 mg hatóanyag tartalommal került forgalmazásba, mely egy alkalomra elegendő dózis. Négy szem pirula négy szexuális együttlétre elegendő, ha az teljes tabletta felhasználásra kerül egy-egy szexuális együttlét során. A színes gyógyszer összetevői pozitívan hatnak a merevedésre, amely hatásuknak hála hosszan tartó és fokozott lesz. A 100mg-os dózis esetleg felezhető is kisebb testsúlyú felhasználóknak így így 50 mg-os adag is elképzelhető.

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

Kamagra Rágótabletta hatása

A hatásának ismertetésekor a fogyasztó megtudhatja Kamagra termékek jellemző vonásait, melyek a világon igen gyorsan ismertté tették. A gyógyszer intenzíven hat a bevételtől számított 30-40 percen belül és 4-5 órán át tartós merevedés tapasztalható. A stimulálásra válaszul a pénisz hosszú időre biztosítja a tökéletesen kemény erekciót, mely alatt a szexuális együttlét eredményesen véghezvihető. A hatása a fokozottabb vérbőség elvén alapul, tehát a hímvessző simaizomszöveteit elernyesztve, sokkal több vért pumpál a hímvessző barlangos testébe. Ennek következménye a tartós erekció, a két együttlét közötti újrakezdési idő csökkenése, és egy eseti méretnövekedés a a vér mennyiségének megnövekedése következtében a hímvessző ereiben.

Kamagra Rágótabletta napi szedése

A napi hatóanyag mennyisége. Ez azt jelenti, hogy 24 óránként legfejjebb egy darab teljesítményfokozót lehet használni. A gyógyszer adagokra bontható, amennyiben a 100 mg hatóanyag soknak bizonyulna, és kisebb mellékhatások lépnek fel, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Ha napi rendszerességgel alkalmazzuk, akkor többfele osztva nyolc-tíz szexuális együttlétre is elegendő a potenciaerősítő a 4 tablettás fajtából. Nem ajánlott napi 100 mg-ot meghaladó Kamagra Rágótabletta hatóanyag alkalmazása, mivel túladagoláshoz vezethet, melynek legáltalánosabb jellemzőiközé sorolható a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erős fejfájás.

 

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

A csomagolás kivitelezésekor elsőrendű volt, hogy a vásárló szimpatikusnak találja a készítmény külső megjelenését is. Kamagra Rágótabletta négy darabos doboza rendelkezik minden extrával, ami segít felhívni az Ajanta Pharma egyik legújabb készítményére a figyelmet. Minden Rágótablettának más ízt és külső színt találtak ki az Ajanta Pharma gyógyszercég kutatói, mivel azt gondolták a a különböző kinézetű termékek erősítik a vágyat. A 7 db gyógyszert tartalmazó csomagolású potenciaerősítő összes fajtája egy ízben készült. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízben vásárolható meg.

 

Kamagra Rágótabletta kinézete

A tabletta külsején a 4 szemes levélben lévő tablettáknak lézermetszett, mint általában a legtöbb potencianövelő gyógyszer. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Buborékfóliás

 

 

 

csomagolás óvja a szemeket a külső sérülésektől és egyúttal óvja minőségét is. A bliszterén olvasható felirat a következő: Kamagra 100 chewable tablet, mely utal a termék nevére és hatóanyag tartalmára. Mindegyik Kamagra Rágótabletta mellé közvetlenül odaírták annak a gyümölcsnek a nevét , amely az ízét biztosítja. Így pineapple, banana, strawberry, orange megnevezések olvashatóak a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ utal a négy különböző ízre.

A 7 darabos csomagolásban a gyógyszerek nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú gyógyszereknek a közepe hiányzik, úgy néz ki, mint egy frizbi. A 7 darabot tartalmazó kiszerelés egy pont akkora méretű tégelybe került, mint a pezsgőtabletta.

 

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Mellékhatások nem mindig jelentkeznek használatánál. Mellékhatási tünetek előfordulási gyakorisága függ az adott szervezet erősségétől , az immunrendszertől, a betegségektől és az esetlegesen szedett gyógyszerek összetevőitől. Kamagra Rágótabletta alkalmi vagy tartós gyógykezelés célú szedése előtt ajánlott szakorvos felkeresése egy komplett vizsgálat végett, hogy szakember ítélje mega használata rizikófaktornak számít-e vagy sem, illetve mekkora adag felel meg induló adagként a beteg részére.

Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

– fejfájás,

– fényérzékenység,

– enyhe szédülés,

– szájszárazság,

– orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.

Ritkább esetben fordul elő a

– vérnyomás ingadozás,

– erős migrénes fejfájás

 

Az utóbb felsorolt két tünet főleg olyankor fordul elő, ha a betegnél fennállnak valamiféle mellkasi panaszok. Pont az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében kell őszintének lenni a kezelőorvossal és tisztázni.

Extrém esetben súlyosabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta használatánál, ha a használó nitrát tartalmú szívgyógyszert használpárhuzamosan. Tehát mindenképp óvakodni kell ezen gyógyszerek Kamagra Rágótablettával együtt történő alkalmazásától. Súlyos szembetegségeknél is kockázatos a használata, meglétüknél nem ajánlatos teljesítményfokozó készítmény használata.

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

A szedése más tablettákkal lehetséges, ha tisztázott, mennyire jelent kockázatot bizonyos betegség kezelése során alkalmazott orvosságok párhuzamos szedése a potencianövelővel A nitrátot tartalmazó készítmények, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók kizáró tényezői lehetnek Kamagra Rágótabletta terápiás célból történő használatának, ennek okán érdemes szakorvost felkeresni a használat és mellékhatások ügyében. Egyes fájdalomcsillapító pirulák, antibiotikumok ugyanúgy nem teszik lehetővé a potenciafokozó használatát. Az egészségügyi kockázatok elkerülése végett javasolt szakorvos felkeresése, aki bővebb felvilágosítással tud szolgálni az egyes készítményekhatásairól.

 

Kamagra Rágótabletta ára

Kamagra Rágótabletta ára hazánkban átlagosnak mondható, vagyis más potencianövelő készítmények árával összehasonlítva közepes árfekvésű, 4 darab Kamagra Rágótabletta ára átlag 9 000-10 000 forint. Amennyiben többet vásárol a fogyasztó a termékből, az egy db-ra esőára sokkal kevesebb. 7darab úgy 15000Ft-ért vásárolható meg.

A nagyon kedvező árúnak tűnő gyógyszerek óvatosságra intenek, ugyanis a néhány száz forintos ár Kamagra Rágótabletta esetében irreális. Sajnos, egyre elterjedtebbek az utánzatok a potencianövelők piacán, melyek jóval kevesebbe kerülnek, mint az eredeti termékek. A származásával, gyártójával és árával kapcsolatban mindenesetre a a megrendelést megelőzően nem árt tájékozódni. Hasznos információkkal szolgálhatnak az internetes fórumok, ahol gyakorlott használók mondják el véleményüket a készítmény jellemzőiről, elsősorban hatásáról, mivel mindenki erre kíváncsi leginkább.

 

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

Az Ajanta Pharma potenciafokozó szerek széles skáláját kínálja merevedési problémák orvoslására és nemi teljesítményfokozásra, márkajeleire próbálja a használók mindegyikének felhívni a figyelmét, mint elsődleges forrásra Kamagra Rágótabletta valódiságának megállapításánál. Eredeti gyógyszer blisztere tartalmazza a gyártó cég és termék nevét , illetve a hatóanyag dózisát. A sorozatszáma is egyszerűbbé teheti a vásárló dolgát, akinek egészségre az mérsékelt árú hamisítványok veszélyesek is lehetnek. A rendelésénél a megrendelők legyenek óvatosak, hogy hamisítvány akad a kezükbe, ugyanis Kamagra Rágótabletta is a gyakran utánzott termék a piacon.

 

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Ezen potenciajavító nem vehető meg a itthoni gyógyszertárakban, mivel nincs a törzskönyvezett országok közé sorolva. Csak külhoni patikákban vehető meg, ahol törzskönyvezve van a lágy tabletta. Interneten keresztül is beszerezhető online patikákban, mint például cégünktől, amit mi is más országokból szerzünk be. A rágótabletta újdonságnak számít a Nálunk kapható potencianövelők között, ugyanis épphogy egy éve kezdték meg a forgalmazását. Ennek ellenére népszerűsége máris tapasztalható, ami mérsékelten közepes árának is betudható fantasztikus hatása mellett, azonban amiért az emberek legjobban kedvelik, az a tény, hogy recept nélkül hozzá lehet jutni. Kamagra Rágótabletta recept nélküli megvételi lehetősége a legjobb választás azok számára, akik a nem bonyolult vásárlás hívei és inkább a karosszékből intézik beszerzéseiket, minthogy ellátogatnának a környékbeli gyógyszertárba. A rendelés leadása rendkívül könnyű , melynek módjáról a vevők minden részletre kiterjedő információt kaphatnak internet patikánkban.

 

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta vásárlásakor garanciát adunk arra, hogy a termékkel való elégedetlenség esetén csomagért pénz visszatérítést hagyunk jóvá. Jó szándékunk bizonyságaképp felkínáljuk azt a lehetőséget is, hogy elégedetlenség esetén átcserélhetik a megrendelt készítményt más hatóanyagot tartalmazó termékre, melynek köszönhetően a vásárlók kipróbálhatnak más potenciajavító gyógyszereket is. Az ismert internet patikák, mint például cégünk is garanciaadásnál figyelmeztetjükaz megrendelőket kötelezettségeikre, amennyiben reklamálási szándékkal fordulnának hozzánk a jövőben. Akkor vehetik igénybe a vásárlói garanciát, ha megígérik, hogy a gyógyszer használati tájékoztatóban leírtak szerint alkalmazzák a készítményt. A nem megfelelően használt potenciaerősítő készítmény hatására és egyéb kedvezőtlen mellékhatásaira vállalkozásunk nem vállal garanciát.

Kamagra Rágótabletta tárolása

A gyógyszertárolási alapfeltételek szerint eljárva nedvesség mentes, száraz helyen tartandó 25-30 C-on. Gyermektől hozzáférhetetlen helyen, nehogy óvatlanság folytán kiskorú veszélyeztetésére kerüljön sor. A szavatosságának lejártáig felhasználható; a lejárati dátumot követően a fel nem használt készítményt a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni . Kamagra Rágótabletta más embernekszedésre nem odaajándékozható.

 

Kamagra Rágótabletta olcsón pénz visszafizetési garanciával eladó ebben a webshopban. A Kamagra rágótabletta árakról és a vásárlás részleteiről a Kamagra rendelés oldalon olvashat.